Välj en sida

TRIO Dubé / Norrefalk / Fhager

Dubé, Fhager och Norrefalk är jazzmusiker av rang som har bildat en exklusiv trio!

Dubé, Fhager och Norrefalk är jazzmusiker av rang som har bildat en exklusiv trio! Jazz, folk-, världsmusik… – här råder stor frihet i musikskapandet! Allt kan uppstå när denna gränslöst kompetenta och generösa trio ger sig hän i sitt musicerande. Att de själva njuter till fullo av det de gör är det ingen tvekan om! Allt är säkert och kompetent, från det känsligt finstämda till det obevekligt kraftfullla och tillsammans med det enkla, varma och självklara i framförandet ger det en genuin feelgood-upplevelse.

TRIO Dubé / Norrefalk / Fhager

TRIO Dubé / Norrefalk / Fhager

Sèbastien Dubé, kontrabas

Född i Quebec, Kanada och kom efter studier och musicerande inom klassisk musik och jazz i Nordamerika, via Norge till Sverige. Här mötte han kärleken till den skandinaviska folkmusiken och breddade sitt register ytterligare. Sébastien är en extraordinär kontrabasist med stor experimentlusta som ständigt tar sig nya uttryck. Utöver sitt arbete i Svenska Kammarorkestern framträder han med en rad fina musiker inom olika genrer.

Mats Norrefalk, elektrisk & akustisk gitarr

Professionell musiker sen lång tid tillbaka, som arbetar tillsammans med t ex Lill Lindfors och gitarrkollegan Börje Sandquist i gitarrduon 4hands, som hittills släppt 2 skivor. Mats har även spelat in en skiva med Svenska Kammarorkestern.

Lasse Fhager, trumset & percussion

Pukist i Svenska Kammarorkestern med ett mångårigt förflutet som lärare på Musikhögskolan i Örebro. Lasse har en svängig och variationsrik framtoning med pricksäkra infall på många olika rytminstrument.