Välj en sida

Sèbastien Dubé och Mats Norrefalk 2016

Dubé och Norrefalk

Dubé och Norrefalk

Dubé och Norrefalk är jazzmusiker av rang

Dubé och Norrefalk är jazzmusiker av rang. Jazz, folk-, världsmusik… – här råder stor frihet i musikskapandet! Att de själva njuter till fullo av det de gör är det ingen tvekan om! Allt är säkert och kompetent, från det känsligt finstämda till det obevekligt kraftfullla och tillsammans med det enkla, varma och självklara i framförandet ger det en genuin feelgood-upplevelse.

Sèbastien Dubé, kontrabas

Född i Quebec, Kanada och kom efter studier och musicerande inom klassisk musik och jazz i Nordamerika, via Norge till Sverige. Här mötte han kärleken till den skandinaviska folkmusiken och breddade sitt register ytterligare. Sébastien är en extraordinär kontrabasist med stor experimentlusta som ständigt tar sig nya uttryck. Utöver sitt arbete i Svenska Kammarorkestern framträder han med en rad fina musiker inom olika genrer.

Mats Norrefalk, elektrisk & akustisk gitarr

Professionell musiker sen lång tid tillbaka, som arbetar tillsammans med t ex Lill Lindfors och gitarrkollegan Börje Sandquist i gitarrduon 4hands, som hittills släppt 2 skivor. Mats har även spelat in en skiva med Svenska Kammarorkestern.